Wie zijn wij...

Wij zijn Dirk (49) en Sanne (42) en wonen in het mooie ‘s-Hertogenbosch.
Bij ons wonen onze poes Floortje, ons oude hondje Boy en ons jonge draakje, de ruwharige Jack Russell Terriër, Maya (14 juni 2022).

Dirk werkt fulltime. In zijn vrije tijd stoeit en knuffelt hij graag met de honden. Zelf werk ik helaas niet meer. Ik ben al sinds 2011 volledig afgekeurd. Dit is het gevolg van onder anderen een gebroken enkel en een gescheurde meniscus. Door deze letsels en de operaties die volgden heb ik het Complex Regionaal Pijn Syndroom (CRPS) opgelopen. Het is een auto-immuun reactie van het lichaam, waardoor delen van mijn zenuwstelsel ontstoken zijn geraakt. De CRPS is door de jaren heen uitgebreid in mijn hele lichaam. 

Door de CRPS heb ik veel pijn en minder energie en kracht in mijn spieren. Maar ik sta gelukkig heel positief in het leven en probeer zo veel mogelijk te doen wat ik wil. Het voordeel van mijn situatie is dat ik heel veel thuis ben. De honden zijn bijna nooit alleen thuis en krijgen alle aandacht die ze nodig hebben. Vier keer per dag gaan ze uit. Lekker wandelen, spelen met hun vriendjes, zwemmen in de rivier of mee op visite. Daarnaast ga ik met Maya elke week naar ringtraining en doe ik iedere maand mee aan een show. Ik vind het heerlijk om op die manier een goede band met haar op te bouwen. En Maya vindt het ook erg leuk om met het vrouwtje op pad te gaan. 

Floortje

Maya

Boy

Scroll naar boven